Testimonials

Podjetje DEWESoft proizvaja merilne instrumente in programske ter strojne rešitve najzahtevnejših meritev v avtomobilski, letalski, transportni in drugih industrijah, civilnem inženiringu in energetiki. Prisotno je na trgih v več kot štiridesetih državah sveta, njihove izdelke pa uporabljajo svetovne družbe.

 

Dewesoft je vodilno zasavsko podjetje, ki z občutkom za lokalno okolje in ustvarjalno kulturo izdatno podpira tudi Mešani pevski zbor Prosavus, za kar smo jim iskreno hvaležni.

DEWESoft, http://www.dewesoft.com

Delavski dom Trbovlje je javni zavod in tudi največja kulturna institucija v Občini Trbovlje in Zasavju. Poleg podpiranja in predstavljanja tradicionalne kulture (gledališče, film, glasba) je Delavski dom Trbovlje v zadnjih letih izjemno aktiven tudi na področju Novomedijske umetnosti. Vrsto let prireja mednarodni festival novomedijske kulture Speculum artium, ki v Zasavje privabi številne umetnike z vsega sveta.

 

Ponosni smo, da imamo MePZ Prosavus vaje v Slavčkovi sobi Delavskega doma Trbovlje, ki prijazno gosti tudi številne naše nastope in koncerte.

Delavski dom Trbovlje, http://www.dd-trbovlje.si

Občina Trbovlje je ena od treh zasavskih občin. Kulturno društvo Prosavus je registrirano v Občini Trbovlje in se zato prijavlja tudi na občinske javne razpise.

 

Občina je pomemben sofinancer programa in dela MePZ Prosavus.

Občina Trbovlje, http://www.trbovlje.si

Rudis je vodilna inženiring družba v Sloveniji, specializirana za izvedbeni inženiring na področjih energetike, ekologije, industrije in specialnih tehnologij.

 

Je eno največjih zasavskih podjetij z dolgoletno tradicijo, in več kot ponosni smo, da so tudi naš partner in sponzor.

Rudis, http://www.rudis.si